Wat zijn de voorwaarden van de actie?

Enkele spelregels voor deelname aan de actie’s van Baltus Fundraising

Spelregels: Indien u ervoor kiest deel te nemen aan een Actie, stemt u in met de regels die verbonden zijn aan onze actie’s.

Deelname: U neemt deel aan U neemt deel aan de actie wanneer u folders heeft aangevraagd. Het bestellen van de folders verplicht u tot het bestellen van onze artikelen of tot het retourneren van de folders. Indien u geen bestelling plaatst of de folders niet retourneert zullen wij de bestelde folders in rekening brengen.

Het terugzenden van de folders dient te geschieden voor respectievelijk 1 januari of 1 juli, afhankelijk van het seizoen van deelname. De folders dienen voldoende gefrankeerd teruggezonden te worden. Iemand die deelneemt aan een actie heeft recht op een korting van 30% op de bestelde artikelen.

Tezamen met de folders en het hierbij horende bestelformulier ontvangt u: een Handleiding en 2 posters om op te hangen.

Levering: De levering vindt plaats op een door u bepaald adres in Nederland. U bepaalt tevens een afleverdatum. Het afleveradres dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:
Het afleveradres dient op de dag van aflevering van 8:00 tot 17:00 bemand te zijn.

Afleveren vindt plaats van Maandag tot en met Vrijdag. Er kan bij aflevering helaas niet met voorkeurstijden rekening gehouden worden. Dit in verband met eventuele files en lange wachttijden voor de chauffeur bij andere afleveradressen.

De artikelen worden op pallets met een vrachtwagen (met oplegger) bezorgd. Een ideaal adres om af te leveren is bijvoorbeeld een plaatselijk bedrijf, dit is vaak makkelijk bereikbaar voor vrachtverkeer.

Om het lossen te vereenvoudigen dient het adres aan de volgende voorwaarden te voldoen:
Het adres is bij voorkeur niet in een moeilijk bereikbare woonwijk gelegen.
Geen obstakels bij het afleveradres (stoepranden, te smalle deuren, etc.).

Bijdrage in de verzendkosten: € 17,50 per bestelling. Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid de bollen af te halen bij ons Cash & Carry Center in Vaassen.

Betaling: De betaling dient te geschieden binnen 2 weken na levering.