Harmonie Excelsior Noordscharwoude

Afgelopen voorjaar maakte iedere vereniging in binnen- en buitenland kans op een mooie cheque. Door middel van een loting is Harmonie Excelsior te Noord-Scharwoude als gelukkige winnaar uit de bus gekomen van maar liefst € 500,-! Hans Baltus, directeur van Baltus Fundraising, is donderdag naar Noord-Scharwoude gegaan met een prachtige cheque onder de arm. Deze is door de harmonie met grote dank ontvangen.

Josella Reckers, vrijwilliger bij de Harmonie, gaf de volgende reactie:

“We willen het bedrag dat we van jullie hebben ontvangen besteden aan het geven van muzieklessen aan kinderen. Al enige tijd worden muzieklessen in onze regio steeds duurder. We merken dat mensen dit niet meer voor hun kinderen kunnen bekostigen, terwijl men wel geïnteresseerd is om muziek te maken. Vrijwilligers van onze vereniging verzorgen inmiddels algemene muzieklessen op basisscholen en daarnaast ook instrumentlessen op blokfluit, klarinet en trompet. We hebben dringend klarinetten nodig, dus we zullen het geld bij de aanschaf van een klarinet leggen.”

Hans Baltus viel met de neus in de boter want het dweil orkest was druk aan het repeteren. Ze hebben namelijk in Nijmegen met de Vierdaagse het publiek flink opgezweept. Al met al een geslaagde avond en actie. Want met de Large bloembollenactie heeft de vereniging ook rond de € 750,- opgehaald!!

Harmonie Noordscharwoude