Amerigo bezoekt de Beatrixschool

Alle 200 leerlingen en ouders en buurtbewoners stonden om 13 uur op het schoolplein te trappelen van ongeduld. En jawel niet veel later kwam het paard van Sinterklaas daadwerkelijk het plein oplopen. Na een warm welkomstwoord en enkele toepasselijke liederen ging vervolgens iedere klas om de beurt bij het paard op de foto, iedereen kon de trouwe lieve schimmel even aaien en kriebelen.

“We hebben het echt ontzettend leuk gehad met jullie bezoek vandaag. De kinderen vonden het spannend, maar hebben allemaal op hun eigen manier enorm mogen genieten. Sommige kinderen kijken liever van een afstandje, anderen mogen piet even spreken of het paard aaien. De bovenbouw vond het verhaal achter Amerigo weer erg leuk, vooral ook dat ze op het paard mochten zitten. Al met al een echt cadeau van Baltus. Helemaal super….. “, aldus een enthousiaste Dorien Lamberts, leerkracht van de Beatrixschool en één van de organisatoren van de Baltus Fundraising Pepernotenactie.

Totaal heeft de school 2.100 zakjes pepernoten verkocht, dit heeft een winst opgeleverd van ruim € 2.000,-. Dit geld kunnen ze goed gebruiken voor de aankleding en herinrichting van hun schoolplein.

Paard van Sinterklaas2 Paard van Sinterklaas Amerigo bezoekt Beatrixschool