Baltus steunt Make-A-Wish Nederland

In actie voor Make A WishEen bijzondere samenwerking is ontstaan met Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.
Het vervullen van een allerliefste wens is maatwerk en vraagt veel inzet en creativiteit. Er zit een sterke organisatie achter die drijft op vrijwilligers en die zorgvuldig alle stappen in het proces begeleidt en volgt. Het gaat immers om kinderen en jongeren in een kwetsbare situatie. De vervulling van een allerliefste wens kun je maar één keer beleven. Daarom moet alles op rolletjes lopen.
Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 4.000 levensbedreigend zieke kinderen hun fantastische wens. Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 380 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage
Voor meer informatie kijk op: www.makeawishnederland.org

 

Baltus wil Make-A-Wish Nederland graag met de bloembollen sponsoractie ondersteunen.

Samen met de Stichting hopen we dat hierdoor veel kinderen even kunnen opbloeien in een moeilijke periode.

ORGANISEER EEN ACTIE VAN BALTUS FUNDRAISING EN STEUN MAKE-A-WISH NEDERLAND!Doneer de opbrengst van úw Bloembollenactie aan Make-A-Wish Nederland! Lees meer over deze actie!