Geld inzamelen

Geld inzamelen voor het goede doel

Vrijwel elke school, kerk of vereniging kan wel wat extra financiën gebruiken. Zeker nu vanuit de overheid de mogelijkheden voor subsidies afnemen, wordt het steeds belangrijker om zelf geld in te zamelen.

Ideeën geld inzamelen

Wanneer u op zoek bent naar goede ideeën om extra geld in te zamelen, kiest u dan voor een ludieke inzamelingsactie. Naast het feit dat een inzamelingsactie namelijk extra geld oplevert voor bijvoorbeeld speeltoestellen, een schoolreisje, ontwikkelingswerk of de jeugdclub zorgt een ludieke inzamelingsactie voor een goed gevoel van saamhorigheid en teambuilding.

Zelf geld inzamelen

Baltus Fundraising verzorgt al 25 jaar inzamelingsacties en helpt u om van uw actie een succes te maken. Start vandaag nog met zelf geld inzamelen! Kijk voor een aantal ideeën en de verschillende acties op onze website. Geld inzamelen gaat snel, omdat 30% van de opbrengst voor uw gekozen doel is. U bepaalt daarbij zelf wat het doel is waarvoor u de actie wilt doen.
Doordat wij zorgen voor mooie gedrukte folders, begeleiding vanuit ons kantoor en u pas daadwerkelijk bestelt en betaalt wanneer u langs de deuren bent geweest maken wij de inzamelingsactie voor u zo makkelijk mogelijk.

Geïnteresseerd?

Bekijk onze geld inzamelacties of vraag meer informatie aan.