Kom in actie voor Make-A-Wish Nederland

Help mee zieke kinderen te laten opbloeien in een moeilijke periode! Steun Make-A-Wish Nederland met deze snelle, makkelijke en leuke SMALL Bloembollenactie.

10% van de opbrengst vrij te besteden voor uw school/vereniging.

30% van de opbrengst voor Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

De SMALL actie is een snelle en makkelijke actie waarmee u zonder risico veel geld voor Make-A-Wish Nederland kunt verdienen. Maar liefst 30% van de opbrengst gaat direct naar de Stichting. Hiermee kunnen zo veel mogelijk nieuwe wensen vervult worden!

10% van de opbrengst is voor uw school of vereniging. U kunt zelf bepalen waar u de opbrengsten aan besteed. Wellicht spaart uw organisatie voor een nieuw speeltoestel, of voor een uitje of kamp. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om deze opbrengsten tevens aan de Make-A-Wish Nederland te geschenken.

In fleurige tasjes bieden we 6 pakketten met verschillende soorten bloembollen aan die speciaal zijn samengesteld. De flyers stellen wij gratis beschikbaar en op de achterzijde kunnen de bestellingen genoteerd worden. Aan de hand van deze flyers/bestelformulieren kunnen leden/leerlingen vooraf inventariseren welke tasjes ze verkopen.

HELP NU MEE LEVENSBEDREIGEND ZIEKE KINDEREN TE LATEN OPBLOEIEN IN EEN MOEILIJKE PERIODE!

Actieperiodes

Voorjaar: feb t/m mei
Najaar: sep t/m nov