Kom in actie voor Edukans

Ieder kind heeft recht op onderwijs. Toch gaan wereldwijd 61 miljoen kinderen niet naar school. Daar moet iets aan gebeuren! Edukans gelooft in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in ontwikkelingslanden.

40% van de opbrengst voor Edukans.

Edukans betrekt de samenleving in het algemeen en het onderwijs in het bijzonder bij internationale samenwerking. Edukans bereikt inmiddels 370.000 leerlingen in Nederland met acties als Schoenmaatjes en Going Global. Al deze jongeren worden door de acties bewust van het feit dat niet ieder kind op deze wereld naar school kan gaan. En dat zij er samen met Edukans wat aan kunnen doen!

Edukans steunt onderwijsprojecten in Ethiopië, India, Kenia, Malawi, Oeganda en Peru.

Baltus Fundraising steunt met de bloembollenacties juist de scholen en verenigingen in eigen land en daarom sluit de missie van Edukans naadloos aan. Immers heeft iedereen recht op onderwijs.

ORGANISEER EEN ACTIE VAN BALTUS FUNDRAISING EN STEUN EDUKANS!

Doneer de opbrengst van úw Bloembollenactie aan Edukans! U kunt kiezen tussen de LARGEMEDIUM, of SMALL bloembollen actie.

 

Bekijk hier de tips van Edukans voor een succesvolle actie. Of vraag extra promotiemiddelen van Edukans aan!