Small Bloembollenactie Najaar

Informatie aanvragen Start deze actie

De Small bloembollenactie is een snelle en makkelijke actie waarmee u zonder risico veel geld kunt verdienen. Maar liefst 30 % van de opbrengst gaat direct naar uw school of vereniging.

In fleurige tasjes bieden we 6 pakketten met verschillende soorten bloembollen aan die speciaal zijn samengesteld. De flyers stellen wij gratis beschikbaar en op de achterzijde kunnen de bestellingen genoteerd worden. Aan de hand van deze flyers/bestelformulieren kunnen leden/leerlingen vooraf inventariseren welke tasjes ze verkopen.

Doelgroep

De kracht van de actie is dat de leden/leerlingen de bloembollen aanbieden aan familie, vrienden, buren, kennissen. Bloembollen zijn schitterende en vooral erg sympathieke producten die zich uitstekend lenen voor fondsenwervingsdoeleinden. En bovenal : Ze bloeien!

Soorten bloemen

Dankzij de historie van Baltus Bloembollen als Groothandel heeft Baltus Fundraising een leuk assortiment bloembollen voor u geselecteerd. De bloembollen zijn van goede kwaliteit en zullen uitgroeien tot prachtige bloemen. Al deze bollen kunnen ook goed in potten of kuipen geplant worden.

Actieperiodes:

Najaar : aug t/m dec

Voorjaar: jan t/m mei