Large Bloembollenactie Najaar

Informatie aanvragen Start deze actie

De Baltus Bloembollenactie is een interessante en lucratieve actie waarmee u zonder risico veel extra fondsen kunt werven. Maar liefst 30% van de opbrengst gaat direct naar uw school of vereniging. Aan de hand van gratis kleurenfolders en bestelformulieren kunnen leden/leerlingen vooraf inventariseren welke bloembollen ze allemaal kunnen verkopen.

Doelgroep

De kracht van de actie is dat de leden/leerlingen de bloembollen aanbieden aan familie, vrienden, buren en kennissen. Bloembollen zijn schitterende en vooral erg sympathieke producten die zich uitstekend lenen voor fondsenwervingsdoeleinden. En bovenal : Ze bloeien!

Assortiment

Dankzij het grote aanbod van de groothandel van Baltus Bloembollen heeft Baltus Fundraising een uitgebreid assortiment bloembollen waar u uit kunt kiezen. De bloembollen zijn van goede kwaliteit en zullen uitgroeien tot prachtige bloemen.

In het najaar kunt u denken aan Tulpen, Narcissen en Hyacinten voor in de tuin of in de pot. Maar ook Amaryllissen en andere artikelen voor binnen in huis.

In het voorjaar kunt u denken aan Dahlia’s, Gladiolen en Zeepkruid. Maar ook Aardbeien en kruiden voor uw moestuin.

Actieperiode

Najaar : aug t/m dec (bijv. Tulpen, Narcissen, etc.)
Voorjaar: febr t/m mei (bijv. Begonia’s, Gladiolen, etc.)